Persoonlijk Hoofdpagina Forum Artikelen Zoeken Release dates Gamelist Cheats Nieuws tips Contact

Daily Update! Klassieke Sonic games op de NDS

Door Haggis McHaggis op 2009-11-23 22:25 - Views: 17216

Klassieke Sonic spellen, films en een heel nieuw spel!


In Japan kunnen Wii-Gebruikers nu tegen betaling films downloaden en misschien komt dat ook naar Europa toe. Verder is er planning voor twee nieuwe spellen naar onze handheld.


Sega heeft zelf nog niks willen verklappen, maar waarschijnlijk komt er een verzameling van klassieke Sonic games op n spel naar de Nintendo DS. Omdat dit lek nog maar zeer klein is in de nieuws pijpleiding weten we nog niet om welke spellen het gaat. Waarschijnlijk kunnen we spellen verwachten zoals het 18 jaar oude Sonic the Hedgehog en deel 2 en 3 in de serie.

In Japen hebben Wii-Gebruikers nu de mogelijkheid films tegen betaling te downloaden op het Wii-kanaal. Helaas kun je de films niet onbeperkt op je Wii hebben en heeft het dus alles weg van een huur-systeem. De prijzen verschillen per film. Het gaat hier om films van bedrijven zo als Walt Disney en Warner Entertainment.

Er komt een nieuw spel naar de Nintendo DS genaamd: Monster Rancher DS. Meer informatie over het spel en de boxart is hier te vinden.


reacties

Reactie van Haggis McHaggis op 2009-11-23 22:26 :
Wow, lekker die eerste twee nieuwtjes. Ik hoop dat die twee door Crimiclown in de podcast worden gebruikt, maar dan moet de podcast wel binnen een week komen anders is dit nieuws te oud.
Reactie van brentieboy op 2009-11-24 18:24 :
ja inderdaad. ze zijn leuk. maar ik zeg dt we de podcast tegn eind dit jaar klaar moeten hebben.
Reactie van Haggis McHaggis op 2009-11-24 18:30 :
eerder al is hij er.
Reactie van LordUgly op 2009-11-25 16:11 :
ik hou niet van sonic spellen. wat is er leuk aan om snel te gaan, wanneer je niet ziet wat eraan komt? ohja, het doodgaan, dat was leuk... =

Om te kunnen reageren op dit artikel moet je ingelogd zijn.
^^