Persoonlijk Hoofdpagina Forum Artikelen Zoeken Release dates Gamelist Cheats Nieuws tips Contact

Phantom Hourglass filmpje

Door mr.1gamer op 2006-07-25 11:55 - Views: 2744

De legende gaat verder...


Toen er een Zelda werd aangekondigd voor de DS dachten we dat het om een Four Swords ging. Later, na een 'tweede aankondiging' bleek dat het om een geheel nieuw avontuur ging. Het verhaal start waar het in The Wind Waker is gestopt. Van The Legend of Zelda: Phantom Hourglass is nu een nieuw filmpje verschenen. Bekijk het hier.


The Legend of Zelda: Phantom Hourglass is een 3D actie/avontuur RPG. De actie wordt bekeken vanuit het zogenaamde vogelvluchtperspectief. Je speelt als Link op zijn speurtocht naar Tetra. Hij krijgt daarbij hulp van Navi, het elfje.

Uiteraard ondergaat Phantom Hourglass veranderingen ten opzichte van zijn draagbare voorgangers. Zo zal de besturing volledig via het touchscreen verlopen. Ook de interactie met andere personen en dingen en zelfs alle aanvalstechnieken zul je met de stylus moeten dirigeren. Mensen die de demo hebben gespeeld op de E3 deden er over het algemeen niet negatief over, wat voor ons een geruststelling mag zijn.

The Legend of Zelda kent ook een heuse meerspelerstand. In de Battle Mode kun je het tegen n vriend of vijand opnemen. Je speelt beide een verschillende rol. En speler speelt als Link en moet Force Gems verzamelen. De andere speler probeert Link te hinderen. Wanneer hem dat gelukt is worden de rollen omgedraaid.Klik op de Link om naar de game pagina van Phantom Hourglass te gaan.


  1. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass filmpje (0 MB)


reacties

Reactie van vuilerat52 op 2006-07-25 12:21 :
Koewl, de meer filmpjes ik zie de grager ik dit spel wil! =D Nu alleen maar hopen dat je ook via de 4 punts toetsen het spel kunt besturen, anders krijg ik een lamme hand. =P
Reactie van mr.1gamer op 2006-07-25 12:48 :
Het spijt me voor je, maar dan zul je een lamme hand krijgen...alleen de 'start' knop heeft een fuctie (hiermee is het spel te pauzeren).
Reactie van loempie op 2006-07-25 12:49 :
en de aan en uit knop dan XD! De dungeon ziet er lkkr zelda style uit.
Reactie van Herman op 2006-07-25 21:10 :
mooi man!
Reactie van Smannesman op 2006-07-25 21:21 :
Grafisch ziet het er wel aardig uit, maar door die controls heb ik meteen stukken minder interesse in dit spel.. en dat is dan de eerste echte Zelda waar ik dat van zeg.
Reactie van Arabyus op 2006-07-27 20:19 :
hopelijk speelt het beter dan Animal Crossing want met de stylus is dat spel best bagger te besturen.

Om te kunnen reageren op dit artikel moet je ingelogd zijn.
^^